Karhulan Kuntoutuskoti Oy

Psykiatrisen avohoidon asiantuntija
Mielenterveyshoitoa vuodesta 1993

Karhulan Kuntoutuskoti Oy

Psykiatrisen avohoidon asiantuntija
Mielenterveyshoitoa vuodesta 1993

Palvelut

Tarjoamme kotimaista ja kodinomaista palveluasumista ja tehostettua palveluasumista aikuisille ja ikääntyneille, jotka tarvitsevat tukea arkeensa. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on osaamista erityisesti mielenterveysongelmien ja päihteidenkäytön aiheuttamien haittojen tuomien haasteiden tunnistamiseen. Palveluihimme kuuluu myös laadukkaat ikäihmisille kohdennetut hoivapalvelut. 

Asumisen kesto ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Meille voi tulla lyhytaikaisesti väliaikaisasumaan tai toistaiseksi voimassa olevaan kokonaisvaltaisempaan pitkäaikaisasumiseen. Tarvittavat palvelut ja ohjaajien tuki mietitään voimavarojen ja tarpeiden kautta yksilöllisesti. Painotamme oman elämän hallintaan ja turvallisen arjen ylläpitämiseen. 

Tarjoamme erilaisia ohjattuja aktiviteetteja, opettelemme yhteisöllisesti arjen taitoja ja opastamme terveellisissä elämäntavoissa. Hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta vuoden 2022 teemamme on Luonto. Monimuotoiset palvelumme ovat ajankohtaisia ja asiaslähtöisesti tarpeista laadittuja. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet turvalliseen ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen sekä yksin että yhteisöllisesti. 

Syksystä 2022 alkaen tarjoamme myös tuetun asumisen palvelua Haminan alueella. Tuetussa asumisessa kohtaamiset tapahtuvat joko asiakkaan omassa kodissa tai kaupungilla yksilöllisesti sovitun aikataulun ja tavoitteiden mukaan. Tähtäimessä on löytää keinoja ja tapoja arjen sujumiseen ja mielekkääseen ajankäyttöön.

Olemme ylpeästi suomalainen yritys ja arvostamme kotimaisia lähipalveluita. Ravintola Päätalon ruuat kokataan omassa keittiössämme. Olemme myös alueellisesti aktiivinen ja kilpailukykyinen kymenlaaksolainen yhteistyötoimija. 

 

 

Meillä on:

OS. PUISTOLA

Siltala-rivitalo

  • 1-3h + keittiö + wc, suihku ja amme
  • mahdollisuus asua pariskuntana

Koskela-rivitalo

  • neljä soluasuntoa
  • 6h + tupakeittiö + 2 wc:tä ja suihku

Myllylä-rivitalo

  • kolme soluasuntoa
  • 6h + tupakeittiö + 2 wc:tä ja suihku

OS. LAHTELA

  • 14 asiakashuonetta (1h + wc ja suihku)
  • yhteinen oleskelu- ja ruokailutila

OS. VEHKALA

  • 13 asiakashuonetta (1h + wc ja suihku)
  • yhteinen oleskelu- ja ruokailutila

Palvelukeskukselta löytyy myös ravintola Päätalo, erilaisia viihtyisiä yhteistiloja, sauna ja kuntosali. 

Asumispalvelujen toimipiste:
Myllykylän palvelukeskus
040 764 3254
Hallinto:
Karhulan Kuntoutuskoti Oy
040 502 8455
karhulan.k-koti@kymp.net
Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista
@myllykylanpk
Kuvat: Sofia Virtanen, Oona Jokinen ja Karhulan kuntoutuskoti Oy
cross-circle